Éva kézimunka: keresztszemes kellékek webáruháza - Katalógus rendelés
Üdvözöljük
Katalógusrendelés

Amennyiben mind a négy katalógusból rendel, akkor azok ára a postai díjjal együtt 2.200,-Ft (ebből a postaköltség 1.000,- Ft). Amennyiben valamelyik katalógusból rendel és első megrendelésének értéke (postaköltség nélkül) meghaladja a 10.000,- Ft-ot, akkor a katalógusok árát (1.200,-Ft) rendeléséből jóváírjuk!

Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg mind a 4 katalógust, akkor a katalógusok ára 400,-Ft/db + postaköltség: 1000 Ft. Ebben az esetben is, ha a katalógusból történő első megrendelésének értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, úgy a katalógus(ok) árát jóváírjuk rendeléséből!

FIGYELEM!
Amennyiben Ön rendelkezik Törzsvásárlói Kártyával, annak kedvezményeit csomagküldő katalógusból történő vásárlás esetén nem áll módunkban érvényesíteni!

A katalógusokat "Éva Kézimunka" üzleteinkben is megvásárolhatja! Ára 400,-Ft/katalógus.

Adatvédelem
Adatait titkosan kezeljük, más cégeknek nem adjuk továb. 1995. évi CXIX. Törvény értelmében személyes adatait csak arra használjuk, hogy vásárlási ajánlatainkkal megkeressük. Adatainak felhasználását addig tekintjük folyamatosnak, amíg nem kéri azok törlését a nyilvántartásból. Regisztrációjával Ön hozzájárul, hogy a Bézs Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Előd u. 16/B. (mely cég tulajdonosa és üzemeltetője az Éva Kézimunka üzleteknek illetve a www.evakezimunka.com online áruháznak) heti rendszerességgel, saját célú vásárlási, reklámajánlatával Hírlevél formájában tájékoztassa.
Regisztrációját bármikor töröltetheti, a Hírlevelekről azok végén lejelentkezhet.

A kosár üres!