Keresztszemes minták, gobelin - Éva Kézimunka
Regisztráció


Felhasználói név: *
Jelszó: *
Jelszó mégegyszer: *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Cégnév:
Cím: *
Szállítási cím:
Telefonszám: *
Telefonszám2:
E-mail: *
Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatás
Igen - Nem Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatást megismertem és tudomásul vettem, az abban foglaltak ismeretében kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Kézimunka Trend Kft. illetve a cég által üzemeltetett Éva Kézimunka üzletek és on-line áruház a fent megadott személyes adataimat reklámok közvetlen megkeresés módszerével történő küldése céljából kezelje.
Igen - Nem Hozzájárulok ahhoz, hogy a Kézimunka Trend Kft. illetve a cég által üzemeltetett Éva Kézimunka üzletek és on-line áruház részemre közvetlen megkeresés módszerével, így különösen e-mailben, telefonon, sms vagy mms útján, illetve postai úton reklámot, így különösen rendszeres hírlevelet, ajánlatot, katalógust, valamint egyéb hirdetési anyagot küldjön. A jelen hozzájárulást önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában teszem meg.
Tudomásul veszem, hogy a reklámok küldésére vonatkozó jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonható. Visszavonás esetén a Kézimunka Trend Kft. illetve a cég által üzemeltetett Éva Kézimunka üzletek és on-line áruház a fent megadott személyes adatokat törli, a hozzájárulását visszavonó személy részére pedig közvetlen megkeresés módszerével további reklámot nem küld.
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A kosár üres!